Met de Vitesse Football Experience organiseren wij leuke en leerzame voetbalevenementen om plezier, ontwikkeling en prestatie van jeugdspelers én jeugdtrainers bij onze partnerclubs in de hele regio te bevorderen.

Onze partner PASS Sports Coach Academy verzorgt met medewerking van de Vitesse Academie opleidingen in coaching, waar wij zowel beginnende als gevorderde jeugdtrainers van onze partnerclubs op praktische wijze verder helpen in hun ontwikkeling. Opleiders en jeugdtrainers van de Vitesse Academie, zoals Edward Sturing en Michael Janssen, zijn als docent betrokken bij de opleidingen. Deze worden op Papendal georganiseerd, maar dat kan ook bij u op de club. Hier vindt u meer informatie over de opleidingen.

Voor vragen over beide coachopleidingen kunt u in contact komen met Niek Verheijen via Experience@Vitesse.nl

 

ADVANCED COACHING

Wil jij je als trainer verder ontwikkelen in coaching? Deze opleiding is speciaal voor de ambitieuze jeugdtrainers, die meer willen leren over coaching en hoe zij het beste uit hun spelers én team halen. Met een duidelijke structuur, inspirerende voorbeelden en praktische tools word je door onze ervaren docenten geleerd een teamcultuur te bouwen, hoe je veelzijdig bewegen in de praktijk brengt en hoe je het beste uit een teamspeler haalt. Als trainer kan je je aanmelden voor de opleiding en daarmee 6 KNVB licentiepunten vergaren. De opleidingen staan op de website van PASS. Ook wordt deze opleiding met Vitesse docenten voor groepen van minimaal 6 deelnemers bij u op de club aan.

Praktische info:

6 KNVB licentiepunten
Data: maandag 26 januari, maandag 2 februari, maandag 9 februari en maandag 16 februari.
4 avonden van 3 uur inclusief pauze
12 contacturen en 16 uur zelfstudie
Kosten zijn € 495 per deelnemer. De opleiding kan op uw club gegeven worden voor €6.000, voor 12-20 trainers.
Inclusief persoonlijke motivatie profiel van My Motivation Insights voor alle deelnemers
Inclusief lesmaterialen en starterspakket

Play Coaching

Worden ook op uw club veel teams getraind en gecoacht door ouders of jonge voetballers van de club? Onze opleiding helpt deze trainers met praktische tips om een betere trainer te worden, waardoor zij met nog meer enthousiasme jeugdteams trainen en coachen. Zo leren zij om een training goed te laten verlopen en om een goede sfeer plus een positief ontwikkelklimaat te creëren in hun team. PASS Sports Coach Academy en de Vitesse opleiders organiseren deze opleiding voor groepen van minimaal 10 trainers en maximaal 20 bij u op de club. Dit doen wij bij u op de club, maar de opleiding kan ook online gevolgd worden.

De PASS Play opleiding staat op de landelijke servicelijst van het sportakkoord. Hierdoor kunnen we de opleiding tegen een gereduceerd tarief aanbieden in 2022. Voorheen werd de opleiding aangeboden voor €2.500 en nu voor maar €1.400! NOC*NSF laat hiermee het belang van het werken aan een positief sportklimaat en het vertrouwen in onze opleidingen zien. Wil jij meer weten over hoe dit in zijn werk gaat, neem dan contact met ons op.

Praktische info:

De opleiding kan online of op de club gevolgd worden
Data: in overleg met uw club
2 avonden van 3 uur inclusief pauze
6 contacturen en 9 uur zelfstudie
Kosten: €2.500 (op de club) of €2.000 (online), voor dit bedrag kunnen 10 tot 20 trainers deelnemen
Subsidie: €1.100
Inclusief lesmaterialen en starterspakket